TulostusratkaisutTulostusratkaisut


Tulospalvelu tarjoaa tulostus- ja ohjelmistoratkaisut sekä asiakirjahallinnan kaikissa projekteissa. 
Vahvuutemme on toimintavarmat ja tehokkaat laitteet ja ratkaisut. Ylläpitomme on nopea ja luotettava!
 
Tarjoamme tulostusratkaisut 40 vuoden kokemuksella. Pitkä yhteistyö alan johtavien valmistajien kanssa takaa parhaat ratkaisut yritykseesi.

Asiantuntijamme optimoi tulostuskustannuksesi ja hoitaa ylläpitopalvelun. Näin säästät aikaa ja rahaa keskittymällä yrityksesi osaamiseen. Valikoimamme tarjoaa tulostus- ja ohjelmistoratkaisut sekä asiakirjahallinnan kaikissa projekteissa.

Etsimme aina sopivimman ratkaisun yrityksesi tarpeisiin. Pyydä ilmainen kartoitus tai tule tutustumaan ratkaisuihin myymäläämme.

ICT-myynti Eerik Valli puh. 040 564 2072 tai Mikko Potinkara puh. 040 751 8786

Katso vinkit tulostuksen optimoitiinUUSI TULOSTUSMALLISTO – UUDET OMINAISUUDET


Toshiba on laajentanut tuotevalikoimaansa tuomalla markkinoille 30 uutta ja parannettua monitoimitulostinmallia – värillisiä ja mustavalkoisia.

Laitemallien nopeudet ovat 20-85 A4-värisivua per minuutti ja ne voidaan räätälöidä yrityksille sopiviksi tulostus-, asiakirjojen hallinta- ja sisältökokonaisuuksiksi.

Kaikissa A3-laitemalleissa on uusin Toshiba e-BRIDGE Next -tekniikka, joka takaa saumattoman integraation IT- infrastruktuureihin ja asiakirjojen työnkulkuihin. 26 cm:n (10,1 tuuman) tablettimainen värillinen kosketusnäyttö on täysin muokattavissa. Kosketusnäytön kautta voi helposti käyttää Toshiban sisäisiä liitännäisiä Onedrive for business ja Sharepoint Online -palveluihin.

”Jatkamme tulostimien kehitystä edelleen vastaamaan täydellisesti asiakkaidemme tarpeita”, kertoo Toshiban tuotepäällikkö Mikko Tanska.

Toshiban e-BRIDGE Print & Capture -appsi mahdollistaa mobiilitulostuksen, joka tarjoaa joustavuutta liikkuville työntekijöille. Turvallisuus on etusijalla kaikissa laitteissa ja niissä on salattu Toshiba Secure HDD-kiintolevy. Tulostuslaatua on parannettu, kuten myös tehokkuutta.

”Uudet laitemallit sopivat erinomaisesti yrityksille, jotka vaativat poikkeuksellisen hyvää tulostuslaatua. Mikä tärkeintä, uudet laitemallit voidaan helposti integroida myös nykyisiin tulostusympäristöihin. Lisäksi laitteet voidaan liittää helposti Toshiban turvatulostuspalveluun”, jatkaa Tanska

Tarkempia tietoja uudesta mallistosta löydät Toshiban kotisivuilta

Tule tutustumaan uuteen mallistoon myymäläämme tai ota yhteyttä ICT-myyntiin puh. 05- 7403139
Aukioloajat:
 
Myymälä avoinna: 
ma-pe 8.30 - 17.00

Yhteystiedot 
E. Kylmälä Oy
Kauppalankatu 33
45100 Kouvola

Postiosoite
PL 200
45101 Kouvola

Puhelin 05 -7403100
Tarvikemyynti 05 -7403131
ICT-myynti 05- 7403139
Huolto 05 - 7403138

Sähköposti: myynti[at]kylmala.fi

WhatsApp (myymälä) 044 040 3140

Chat-palveluun vastaa oma henkilökunta