ToimistotarvikepalvelutPaikallinen palveleva yhteistyökumppani!


 
E.Kylmälä Oy tarjoaa kaikki toimiston tarvikkeet, laitteet ja palvelut saman katon alta. Vuosien kokemus, laadukkaat tuotteet ja osaava ja palveleva henkilökunta ovat vahvuuksiamme.

Myymälästämme saat ostokset heti mukaasi ja verkkokaupasta voit tilata tuotteet paikan päälle. Hyllytyspalvelu ja reittikuljetus palvelevat Kymenlaakson alueella.

Toimistotarvikevalikoimaamme kuuluu kaikki toimistosi perustarvikkeet kuten kynät, tussit ja kansiot, paperituotteet, pakkaustarvikkeet, toimiston pienlaitteet, värikasetit, kirjekuoret, ergonomia, kahviotuotteet, ensiaputuotteet sekä kalenterit. Panostamme valikoimassamme ennen kaikkea laadukkaisiin merkkituotteisiin. Kotimaisuus ja ympäristöystävällisyys ovat myös meille tärkeää. Olemme osa kotimaista Euro-Toimistotukku ketjua, joka takaa toimitusvarmuuden ja edullisen hintatason.  Ota yhteyttä myynti[at]kylmala.fi tai 05 -7403100, lupaamme ajan ja rahan säästöä toimistotarvikehankinnoissasi.
 
Palvelumallejamme
 
 
Noutomyymälä - henkilökohtainen palvelu ja monipuolinen tuotevalikoima. Kauppalankatu 33, Kouvola.

Verkkokauppa toimitus asiakkaalle tai tilaus noutovalmiina myymälästämme. Verkkokaupan löydät osoitteesta https://ekylmala.eurotoimistotukut.fi/fi/

Hyllytyspalvelu - kattavin ja toimivin ratkaisu isoille ja keskisuurille toimistoille. Yhdessä asiakkaan kanssa kartoitamme hyllytettävät tuotteet ja hyllytyskerrat. Takaamme hyllytystuotteille 99 % toimitusvarmuuden.
 
Toimituspalvelu - Valtakunnallinen toimitus ja paikallinen reittikuljetus Kouvolan ja Kymenlaakson alueella (sopimusasiakkaat). Henkilökohtainen palvelu, sovittu hinnoittelu ja toimitusehdot.
 
Audit Plus tulostustarvike palvelu - värikasettien automaattinen toimituspalvelu, värikasetit aina oikeaan aikaan oikeassa palkassa, ei ylimääräisiä varastointikuluja eikä tulostuksen keskeytyksiä.
 
Ketjusopimukset - Useammalla paikkakunnalla toimiville yrityksille Euro-ketjusopimus, jossa asiakas saa yhdessä sovitun valikoiman, hinnat ja toimitusehdot kaikkialla Suomessa. 

Meiltä löydät toimistoon ja päätetyöskentelyyn myös monipuolisen valikoiman ergonomiatuotteita

Aukioloajat:
 
Myymälä avoinna: 
ma-pe 8.30 - 17.00

Yhteystiedot 
E. Kylmälä Oy
Kauppalankatu 33
45100 Kouvola

Postiosoite
PL 200
45101 Kouvola

Puhelin 05 -7403100
Tarvikemyynti 05 -7403131
ICT-myynti 05- 7403139
Huolto 05 - 7403138

Sähköposti: myynti[at]kylmala.fi

WhatsApp (myymälä) 044 040 3140

Chat-palveluun vastaa oma henkilökunta